ΒΕΡΝΙΚΙ ΞΥΛΟΥ WOODLAC ΝΕΡΟΥ

-Υψηλής ποιότητας

-Περιέχει φίλτρα UV

-Είναι αδιάβροχο


Χρήση: 
Εσωτερικοί & Εξωτερικοί χώροι

Επιφάνεια: Πόρτες, κουφώματα, παράθυρα, κουπαστές, έπιπλα κήπου

Βαφή: Τελικό χρώμα

Αποχρώσεις: Διατίθεται σε 12 αποχρώσεις.

Συσκ/σίες: 0.180 Lt, 0.75 Lt, 2.5 Lt

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΜΑΣ

10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Υψηλής ποιότητας διάφανο βερνίκι ξύλων υδατικής βάσης, εξωτερικής χρήσης. Περιέχει φίλτρα UV για την προστασία του ξύλου από την υπεριώδη ακτινοβολία, δεν ξεφλουδίζει ενώ παράλληλα είναι αδιάβροχο, δεν κιτρινίζει και δεν χάνει την γυαλάδα του. Ιδανικό για κάθε είδους καινούργιο ή γυμνό ξύλο όπως πόρτες, παράθυρα, κουφώματα, έπιπλα κήπου, πέργκολες, περιφράξεις, αναπτύσσοντας μέγιστες αντοχές τις οποίες τα κλασικά βερνίκια δεν μπορούν να εξασφαλίσουν.

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: Διατίθεται σε 12 αποχρώσεις.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Άοσμο – Εύκολη εφαρμογή, γρήγορο στέγνωμα – Αδιάβροχο – Δεν κιτρινίζει, δεν χάνει την υφή του – Φίλτρα UV για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία – Αντοχή στη τριβή – Άριστη αντοχή στην βροχή και την υγρασία. – Καλή αντίσταση στο οινόπνευμα και συνήθη απορρυπαντικά.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ-ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές και στεγνές, χωρίς σκόνες, λάδια και ρητίνες. Από παλαιές βερνικωμένες επιφάνειες αφαιρέστε τα ξεφλουδισμένα βερνίκια και γυαλοχαρτάρετε. σε καινούργιες επιφάνειες εφαρμόστε ένα χέρι FORTAXYL ΝΕΡΟΥ, συντηρητικό Ξύλου. Ανακατεύετε καλά πριν και κατά την χρήση. Μην εφαρμόζετε σε θερμοκρασίες κάτω των 10o C ή κόντρα σε δυνατό ήλιο. Το στέγνωμα καθυστερεί κρύες – υγρές συνθήκες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ποτέ μην αφήνετε την εξωτερική ξύλινη κατασκευή μόνο με το συντηρητικό ή άχρωμη, διότι περιορίζεται η αντοχή της στο χρόνο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όταν υπάρχει υψηλό ποσοστό υγρασίας περιβάλλοντος μπορεί να εμφανιστούν θολά σημεία τα οποία εξαφανίζονται με την πάροδο του χρόνου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Ρολό, πινέλο ή πιστόλι.

ΑΡΑΙΩΣΗ

ΑΡΑΙΩΣΗ

3-5% με ΝΕΡΟ

ΣΤΕΓΝΩΜΑ

ΣΤΕΓΝΩΜΑ

Επιφανειακά σε 1-2 ώρες. Επαναβαφή από 8-10 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος.

ΑΠΟΔΟΣΗ

ΑΠΟΔΟΣΗ

12-15 m2/Lt ανάλογα της απορροφητικότητας της επιφάνειας του ξύλου.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

Καθαρίζετε τα εργαλεία σας αμέσως μετά τη χρήση, με ζεστό ΝΕΡΟ.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΡΩΣΕΩΝ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΡΩΣΕΩΝ

2

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Να αποθηκεύεται σε θερμοκρασίες από 5ο C έως 40ο C.

ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ