ΚΟΛΛΑ ΧΑΛΙΩΝ & ΜΟΚΕΤΩΝ – LATEX

ΚΟΛΛΑ ΧΑΛΙΩΝ & ΜΟΚΕΤΩΝ - LATEX
-Υδατικής βάσης
-Αντιολισθητικό
-Ιδανική για πλαστικοποίηση χαλιών & μοκετών

Χρήση: Εσωτερικοί χώροι

Επιφάνεια: Χαλιά, μοκέτες, ρέλια

Αποχρώσεις: Διάφανη, ημιδιάφανη

Συσκ/σίες: 3 Lt, 10 Lt

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΙΟΝ – LATEX 100%  της excel χρωματα
ΑΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ – ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ

Ακρυλική ΚΟΛΛΑ ΧΑΛΙΩΝ & ΜΟΚΕΤΩΝ LATEX υδατικής βάσης, ιδανική για πλαστικοποίηση χαλιών, μοκετών και τα ρέλια αυτών. Εφαρμόζεται σε μία ή δύο στρώσεις, αναλόγως τη χρήση. Είναι μια έτοιμη προς χρήση θιξοτροπική πάστα, με βάση συνθετικά ακρυλικά πολυμερή σε υδατική διασπορά, διαμορφωμένη έτσι ώστε να απλώνεται εύκολα. Αραιώνεται 0-30% ανάλογα τη χρήση. Μετά τη σκλήρυνσή της σχηματίζει μια μεμβράνη ελαστική, δυνατή και με εξαιρετική αντοχή στο πλύσιμο και στις θερμοκρασίες. Δεν είναι εύφλεκτη και δεν περιέχει τοξικές ουσίες. Σημαντικό χαρακτηριστικό της Κόλλας Χαλιών & Μοκετών είναι ότι δεν χάνει ποτέ την ελαστικότητά της.

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: Διαφανή και ημιδιαφανή μορφή

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ-ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές και στεγνές. Πριν τη χρήση, ανακατέψτε καλά το υλικό στο δοχείο. Στη συνέχεια αραιώστε 0-30% (ανάλογα τη χρήση) και απλώστε το προϊόν στο υπόστρωμα του χαλιού ή της μοκέτας, στην μικρότερη δυνατή ποσότητα ώστε να κάνει μία στρώση μικρού πάχους και  να καλύψει ομοιόμορφα την επιφάνεια.  Στη περίπτωση που θέλουμε να δημιουργήσουμε πλαστικοποίηση μεγάλου πάχους, να μην γίνεται με ένα πέρασμα αλλά να γίνονται πολλές εφαρμογές και να δίνεται χρόνος στεγνώματος ανά στρώση τουλάχιστον 24-48 ώρες. Το πλήρες στέγνωμα της κόλλας Latex ολοκληρώνεται ανάλογα το πάχος των στρώσεων που έχουν γίνει, από 7-15 μέρες.  Έπειτα το χαλί μπορεί να χρησιμοποιηθεί.  Η εφαρμογή να γίνεται σε θερμοκρασία πάνω από 20-22οC.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΙΟΝ – LATEX 100%  της excel χρωματα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Σπάτουλα, ρολό ή πινέλο.

ΑΡΑΙΩΣΗ

ΑΡΑΙΩΣΗ

0-30 %  με νερό, ανάλογα την χρήση.

ΣΤΕΓΝΩΜΑ

ΣΤΕΓΝΩΜΑ

7 – 15 ημέρες, αναλόγως των καιρικών συνθηκών.

ΑΠΟΔΟΣΗ

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

100 έως 400 gr/m2.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

Το υλικό μπορεί να καθαριστεί από την επιφάνεια εφαρμογής, τα εργαλεία και τα χέρια με νερό όταν είναι φρέσκο το προϊόν και όταν στεγνώσει με οινόπνευμα.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΡΩΣΕΩΝ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΡΩΣΕΩΝ

1 ή περισσότερες

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Να αποθηκεύεται σε θερμοκρασίες από 5ο C έως 40ο C. Το προϊόν διατηρείται σε κανονικές συνθήκες στην αρχική του συσκευασία για 24 μήνες.