ΜΟΝΩΤΙΚΟ ΤΟΙΧΩΝ MONOFORT

ΝΤΟΥΚΟΧΡΩΜΑ FORLAC
-Ιδανικό για παραθαλάσσιες κατασκευές
-Μονωτικό και χρώμα μαζί
-Καλύπτει πλήρως τριχοειδή, μικρορωγμές και συστοδιαστολές


Χρήση:
Εξωτερικοί χώροι

Επιφάνεια: Τοίχοι

Αποχρώσεις: Λευκό

Συσκ/σίες: 0.75 Lt, 3 Lt, 10 Lt

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το MONOFORT ΤΟΙΧΩΝ είναι ελαστομερές στεγανωτικό, μονωτικό και χρώμα μαζί, ακρυλικής βάσης.  Ιδανικό για εξωτερικές επιφάνειες καθώς προσφέρει μόνωση από την υγρασία και βάφει συγχρόνως. Έχει μεγάλη αντοχή στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, διατηρεί την ελαστικότητά του στις απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας και αντέχει στο χρόνο, χαρακτηριστικά που το κάνουν ιδανικό και για εφαρμογή σε παραθαλάσσιους χώρους. Καλύπτει πλήρως τριχοειδή,  μικρορωγμές και συστοδιαστολές. Έχει άριστη πρόσφυση σε νέες και παλιές επιφάνειες από σοβά, μπετόν, αμιαντοτσιμέντο, τούβλα, ξύλο κ.α., δημιουργώντας μία αδιάβροχη και ελαστική μεμβράνη, εξαιρετικά ανθεκτική σε βροχή, χιόνι, δυνατό ήλιο, απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας, υγρασία, μούχλα και χημική ρύπανση.

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: Λευκό

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ-ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Οι επιφάνειες πρέπει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένες, καθαρές στεγνές, ελεύθερες από ελαττωματικά ή σαθρά υλικά, σκόνες, λάδια και άλατα.

Στεγανοποιήστε τυχών ρωγμές με ΜΑΣΤΙΧΗ ΑΚΡΥΛΙΚΗ EXCEL. Ασταρώστε την επιφάνεια με ΑΣΤΑΡΙ ΝΕΦΤΙΟΥ DUR EXCEL, αραιώνοντας 100% με WHITE SPIRIT και αφήνετε 6-8 ώρες για να στεγνώσει. Έπειτα εφαρμόστε το πρώτο χέρι MONOFORT ΤΟΙΧΩΝ , σε θερμοκρασία από 8οC έως 35oC. Το δεύτερο χέρι ακολουθεί μετά από 12 ώρες. Να μην εφαρμόζεται εάν υπάρχει κίνδυνος βροχής ή παγετού κατά το επόμενο εικοσιτετράωρο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Ρολό ή πινέλο.

ΑΡΑΙΩΣΗ

ΑΡΑΙΩΣΗ

5 – 10% με νερό.

ΣΤΕΓΝΩΜΑ

ΣΤΕΓΝΩΜΑ

Η δεύτερη επίστρωση εφαρμόζεται μετά από 12 ώρες. Ο χρόνος αυτός διαφοροποιείται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

ΑΠΟΔΟΣΗ

ΑΠΟΔΟΣΗ

8 – 10 m2/Lt.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

Καθαρίζετε τα εργαλεία σας αμέσως μετά τη χρήση, με νερό και απορρυπαντικό, αφού πρώτα έχετε αφαιρέσει το περισσότερο υλικό από πάνω τους.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΡΩΣΕΩΝ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΡΩΣΕΩΝ

2

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Να αποθηκεύεται σε θερμοκρασίες από 5ο C έως 40ο C.

  • ΛΕΥΚΟ