ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ FORTE

ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ FORTE

-Αρίστης Ποιότητας

-Αντοχή στο Πλύσιμο

-Μεγάλη Καλυπτικότητα


Χρήση: 
Εσωτερικοί & Εξωτερικοί χώροι

Επιφάνεια: Τοίχοι, μπετόν όψεως, τσιμεντόπλακες, γυψοσανίδες, κ.λπ.

Βαφή: Τελικό χρώμα

Αποχρώσεις: Λευκό & Πράσινο, Μπλε σκούρο, Ώχρα, Κίτρινο λεμονί, Κόκκινο, Κεραμιδί, Καφέ, Μαύρο

Συσκ/σίες: 0.180 Lt, 0.375 Lt, 0.75 Lt, 3 Lt, 10 Lt

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το FORTE είναι πλαστικό χρώμα υψηλής ποιότητας. Διακρίνεται για τη μεγάλη του καλυπτικότητα και αντοχή στο συχνό πλύσιμο. Είναι χαμηλής οσμής. Χρησιμοποιείται πάνω σε κάθε είδους επιφάνεια, ακόμη και στις δύσκολες όπως μπετόν όψεως, τσιμεντόπλακες, γυψοσανίδες κ.λπ.. Εφαρμόζεται εύκολα, απλώνει θαυμάσια, έχει ισχυρή πρόσφυση και γρήγορο στέγνωμα. Η λευκότητά του είναι εξαιρετική και αποτελεί ιδανική βάση για τη δημιουργία ποικιλίας αποχρώσεων, όταν χρωματίζεται με τα FORTE Βασικά. Το αποτέλεσμά του είναι όμορφες επιφάνειες με βελούδινη υφή.

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: Διατίθεται σε λευκό και σε 8 βασικές αποχρώσεις.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ-ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Οι επιφάνειες πρέπει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένες, καθαρές στεγνές, ελεύθερες από ελαττωματικά ή σαθρά υλικά, σκόνες, λάδια και άλατα. Έπειτα εφαρμόζεται και αφήνεται να στεγνώσει το προϊόν, σε θερμοκρασία από 10οC έως 35oC. Για καινούργιες επιφάνειες ή πορώδεις επιφάνειες βαμμένες με ασβέστη, κόλλα ή κακής ποιότητας χρώματα ασταρώστε με το ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ της EXCEL. Στη συνέχεια εφαρμόστε δυο χέρια FORTE. Για επιφάνειες χωρίς προβλήματα, εφαρμόστε κατευθείαν δύο χέρια FORTE.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Ρολό, πινέλο ή πιστόλι.

ΑΡΑΙΩΣΗ

ΑΡΑΙΩΣΗ

10 – 15% με νερό.

ΣΤΕΓΝΩΜΑ

ΣΤΕΓΝΩΜΑ

Στην αφή μετά από 45 λεπτά. Το δεύτερο χέρι μπορεί να περαστεί μετά από 3 – 5 ώρες. Πλένεται άφοβα, με νερό και μαλακό σαπούνι, μετά από 21 ημέρες.

ΑΠΟΔΟΣΗ

ΑΠΟΔΟΣΗ

11 – 12 m2/Lt.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

Καθαρίζετε τα εργαλεία σας αμέσως μετά τη χρήση, με νερό και απορρυπαντικό, αφού πρώτα έχετε αφαιρέσει το περισσότερο υλικό από πάνω τους.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΡΩΣΕΩΝ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΡΩΣΕΩΝ

2

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Να αποθηκεύεται σε θερμοκρασίες από 5ο C έως 40ο C.