ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

Δημιουργήσαμε το BeeSafe για Κυψέλες για να σας παρέχουμε καλύτερα αποτελέσματα

Καινούρια κυψέλη:

1. Στοκάρουμε όπου χρειάζεται την κυψέλη με Κρυσταλιζέ Ξυλόκολλα Excel και ψιλό πριονίδι.2. Στη συνέχεια ασταρώνουμε με Μικρονιζέ Αστάρι Νερού Excel-Χρώματα τις επιφάνειες της κυψέλης. Το αστάρι το χρησιμοποιούμε χωρίς αραίωση και στεγνώνει σε 2-6 ώρες ανάλογα τις καιρικές συνθήκες.

3. Έπειτα αραιώνουμε το Υβριδικό Ελαστομερές Excel-Χρώματα 15%-20% με νερό και περνάμε όλες τις ενώσεις και τις γωνίες. Το αφήνουμε να στεγνώσει για 24 ώρες.

4. Περνάμε το πρώτο χέρι όλη την κυψέλη με την ίδια αραίωση και το αφήνουμε να στεγνώσει για 12-24 ώρες ανάλογα τις καιρικές συνθήκες.

5. Περνάμε το δεύτερο χέρι όλη την κυψέλη (Για αντίξοες συνθήκες καλό θα είναι να περάσουμε και τρίτο χέρι).

Εάν θέλουμε να περάσουμε και λινέλαιο πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιήσουμε στεγνωτικό και μετά θα αφήσουμε για 2-3 μέρες την κυψέλη να στεγνώσει πριν περάσουμε το Μικρονιζέ Αστάρι Νερού.

Παλιές Κυψέλες:

Τρίβουμε καλά την κυψέλη και στη συνέχεια βάφουμε όπως τις καινούργιες κυψέλες..

ΑΠΟΔΟΣΗ 1 κιλό, 5 διπλές κυψέλες.
 

Ο ΝΕΟΣ τρόπος βαφής με BeeSafe ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΕΣ

Το BeeSafe ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΕΣ είναι χρώμα που βάφει και μονώνει συγχρόνως την κυψέλη. Είναι υψηλής ποιότητας με κύρια χαρακτηριστικά. – ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΕΣ – ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ – ΘΕΡΜΟΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟ -ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΠΑΓΕΤΟ, ΒΡΟΧΗ, ΥΓΡΑΣΙΑ Δημιουργεί μια αδιάβροχη ελαστική μεμβράνη, εξαιρετικά ανθεκτική στη βροχή, χιόνι, δυνατό ήλιο, απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας, υγρασία και χημική ρύπανση. Εύκολος καθαρισμός της κυψέλης από ρύπους – χώματα