Ευχαριστούμε πολύ το blog Μέλι “Ληθαίων” για τη συνεισφορά του στην επικοινωνία μας με τον κόσμο της μελισσοκομίας. http://meli-lithaion.blogspot.gr/

Σε επικοινωνία που ειχα με τον υπεύθυνο πωλησης, αρκετες φορες,θα ηθελα να δειξω το προιον βαφής κυψελων. Λογικα αρκετοι θα το εχετε δει,αλλα με επιμονή ο υπεύθυνος,τονιζε ξανα και ξανα για μια δοκιμη απο μενα,αλλα και να το δουν αρκετοι μελισσοκομοι,διοτι με το συγκεκριμένο χρωμα κερδίζουμε και ειναι και ποιοτικά καλο,εφόσον δινει και εγγύηση 5 ετων.

Ο ιδιος λεει¨Δεν χρειαζετε να βαζουμε τις κυψελες στο λαδι πριν την βαφη. Βαφουμε κατευθείαν στο ξυλο,και στεγνωνει πολυ γρηγορα. Μπορουμε και την ιδια μερα να βαψουμε το 2ερο χερι. Μεγαλης αντοχης και επίστρωσης χωρις σκασίματα.

Αποτέλεσμα αυτών των ιδιοτήτων είναι ο σχηματισμός ενός σκληρού αλλά και ελαστικού τελειώματος με μεγάλη αντοχή στο χρόνο.

Διατίθεται σε 5 αποχρώσεις. Επίσης, μπορεί να αναπαραχθεί ποικιλία άλλων αποχρώσεων, είτε κάνοντας πρόσμιξη του προϊόντος με 15% κοινή άλλη λαδομπογιά, είτε χρωματίζοντάς το με ένα από τα συνήθη συστήματα χρωματισμού.

Προσοχη θα πρεπει να δοθει στην αραίωση που γίνετε με Νιτρο.

Πιστευω μια δοκιμη καλο θα ηταν για προσωπική διάγνωση, και γιατι οχι να μην βοηθησουμε μια δουλεια που γίνεται στην διπλανή πολη.

lithaion sxolio