ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ FORTACRYL

ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ FORTACRYL

-Αρίστης Ποιότητας

-Ισχυρή Αντοχή & Πρόσφυση

-Μεγάλη Καλυπτικότητα

-Ιδανικό για Παραθαλάσσιες Περιοχές


Χρήση:
Εξωτερικοί χώροι

Επιφάνεια: Τοίχοι, ταβάνια, αποθήκες, κ.λπ.

Βαφή: Τελικό χρώμα

Αποχρώσεις: Λευκό

Συσκ/σίες: 0.75 Lt, 3 Lt, 10 Lt

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το FORTACRYL είναι ακρυλικό χρώμα υψηλής ποιότητας, με βάση 100% ακρυλική ρητίνη.  Κατάλληλο για εξωτερικές επιφάνειες, καθώς έχει εξαιρετικές αντοχές στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, μεγάλη διάρκεια ζωής και δεν κιτρινίζει.  Επίσης είναι ιδανικό για παραθαλάσσιες περιοχές και για έντονα αλκαλικές επιφάνειες, όπως μπετόν όψεως, σοβάς, αμιαντοτσιμέντο, γυψοσανίδες. Εφαρμόζεται σε κάθε είδους νέα ή παλιά επιφάνεια, δουλεύεται εύκολα, έχει μεγάλη καλυπτικότητα, ισχυρή πρόσφυση και γρήγορο στέγνωμα. Αποτέλεσμα της χρήσης του είναι όμορφες επιφάνειες, αδιαβροχοποιημένες, διατηρώντας τη δυνατότητα “αναπνοής”.

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: Λευκό

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ-ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Οι επιφάνειες πρέπει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένες, καθαρές στεγνές, ελεύθερες από ελαττωματικά ή σαθρά υλικά, σκόνες, λάδια και άλατα.  Ασταρώστε την επιφάνεια με ΑΣΤΑΡΙ ΝΕΦΤΙΟΥ DUR EXCEL (αραιώνοντας 100% με WHITE SPIRIT) ή FORTE PRIMER-Μικρονιζέ Ακρυλικό Αστάρι και έπειτα εφαρμόστε και αφήστε να στεγνώσει, το 1ο χέρι FORTACRYL, σε θερμοκρασία από 10οC έως 35oC.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Ρολό, πινέλο ή πιστόλι.

ΑΡΑΙΩΣΗ

ΑΡΑΙΩΣΗ

5 – 10% με νερό.

ΣΤΕΓΝΩΜΑ

ΣΤΕΓΝΩΜΑ

Στην αφή σε 2 ώρες και επαναβάφεται μετά από 3 – 5 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

ΑΠΟΔΟΣΗ

ΑΠΟΔΟΣΗ

10 – 12 m2/Lt.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

Καθαρίζετε τα εργαλεία σας αμέσως μετά τη χρήση, με νερό και απορρυπαντικό, αφού πρώτα έχετε αφαιρέσει το περισσότερο υλικό από πάνω τους.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΡΩΣΕΩΝ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΡΩΣΕΩΝ

2

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Να αποθηκεύεται σε θερμοκρασίες από 5ο C έως 40ο C.