ΤΕΝΤΟPROOF

-Εφαρμόζεται εύκολα

-Μεγάλη αντοχή στη γήρανση

-Υψηλή ελαστικότητα


Χρήση: 
Εσωτερικοί & Εξωτερικοί χώροι

Επιφάνεια: Τέντες, πανιά

Βαφή: Αδιαβροχοποιητικό

Αποχρώσεις: Διάφανο

Συσκ/σίες: 0.75Lt, 3Lt και 10Lt

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Καινοτόμο Προιόν

 

Ακρυλική πάστα, ελαστομερής υδατικής βάσεως ενός συστατικού για εξωτερική και εσωτερική χρήση, τεντόπανα η οποιοδήποτε πανί το οποίο θέλουμε να γίνει αδιάβροχο. Προσφύεται άριστα, εφαρμόζεται εύκολα, έχει μεγάλη αντοχή στη γήρανση και τις καιρικές συνθήκες και χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα υψηλή ελαστικότητα. Μετά από 24-48 ώρες επέρχεται η σκλήρυνση της και σχηματίζει μια ελαστική μεμβράνη διαφανής η οποία έχει μεγάλη αντοχή στο πλύσιμο και στις υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες. Δεν είναι εύφλεκτη και δεν περιέχει τοξικές ουσίες.

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: Διάφανο

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ-ΕΦΑΡΜΟΓΗ: οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές και στεγνές, πριν τη χρήση ανακαινίστε καλά το υλικό στο δοχείο. Παίρνουμε την ποσότητα που θέλουμε, αραιώνουμε 30% με νερό και περνάμε το τεντόπανο / πανί. Μετά 24-48 έχει στεγνώσει. Η διεργασία του στεγνώματος του ΤΕΝΤΟproof συνεχίζει και η πλήρη ολοκλήρωσή της επέρχεται μετά από μερικές μέρες. Διατήρηση και αποθήκευση του προϊόντος που δεν έχει γίνει αραίωση έως και 10 χρόνια. Θερμοκρασία εφαρμογής 10ο – 30ο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Ρολό ή πινέλο.

ΑΡΑΙΩΣΗ

ΑΡΑΙΩΣΗ

30% ΜΟΝΟ με ΝΕΡΟ.

ΣΤΕΓΝΩΜΑ

ΣΤΕΓΝΩΜΑ

Επιφανειακό στέγνωμα σε 24-48 ώρες.

ΑΠΟΔΟΣΗ

ΑΠΟΔΟΣΗ

Περίπου 5-7m2 / Lt ανάλογα το τεντόπανο/πανί.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

Καθαρίζετε τα εργαλεία σας αμέσως μετά τη χρήση, με νερό και απορρυπαντικό, αφού πρώτα έχετε αφαιρέσει το περισσότερο υλικό από πάνω τους.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΡΩΣΕΩΝ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΡΩΣΕΩΝ

1

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Να αποθηκεύεται σε θερμοκρασίες από 5ο C έως 40ο C.