ΥΔΡΟΧΡΩΜΑ EXCEL

ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ FORTE

-Μεγάλη Λευκότητα

-Εύκολη Εφαρμογή

-Πολύ Καλό Άπλωμα


Χρήση: 
Εσωτερικοί χώροι

Επιφάνεια: Τοίχοι, ταβάνια, κ.λπ.

Βαφή: Τελικό χρώμα

Αποχρώσεις: Λευκό

Συσκ/σίες: 5 Kg, 15 Kg

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το ΥΔΡΟΧΡΩΜΑ EXCEL καλύπτει εσωτερικούς χώρους και ιδιαίτερα επιφάνειες που δεν απαιτούνται αντοχές σε πλύσιμο και λέκιασμα, όπως κλιμακοστάσια, ταβάνια μπάνιων, κουζινών, υπνοδωματίων κ.λπ.. Έχει την ιδιότητα να αφήνει τους πόρους της επιφάνειας ανοιχτούς, με αποτέλεσμα να αναπνέει ο χώρος και να απορροφά την υγρασία. Συνδυάζει μεγάλη λευκότητα, υψηλή καλυπτικότητα, εύκολη εφαρμογή και πολύ καλό άπλωμα.

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: Λευκό

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ-ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Οι επιφάνειες πρέπει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένες, καθαρές στεγνές, ελεύθερες από ελαττωματικά ή σαθρά υλικά, σκόνες, λάδια και άλατα.  Έπειτα εφαρμόζεται και αφήνεται να στεγνώσει το προϊόν.

Επιφάνειες καινούργιες ή βαμμένες με υδροχρώματα χωρίς πρόβλημα συνοχής, μπορούν να βαφούν με το ΥΔΡΟΧΡΩΜΑ EXCEL αραιωμένο έως 20% με νερό στο πρώτο χέρι και έως 10-15% στο δεύτερο.

Επιστρώσεις από κόλλα, ασβέστη ή υδροχρώματα που έχουν φουσκώσει ή αποκολλώνται απομακρύνονται με μηχανικά μέσα, τριβεία ή βρέξιμο και ξύσιμο με σπάτουλα . Στη συνέχεια εφαρμόστε δυο χέρια ΥΔΡΟΧΡΩΜΑ EXCEL.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Ρολό, πινέλο ή πιστόλι.

ΑΡΑΙΩΣΗ

ΑΡΑΙΩΣΗ

10 – 15% με νερό.

ΣΤΕΓΝΩΜΑ

ΣΤΕΓΝΩΜΑ

Σε 3 – 5 ώρες, αναλόγως των καιρικών συνθηκών.

ΑΠΟΔΟΣΗ

ΑΠΟΔΟΣΗ

10 – 11 m2/Lt.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

Καθαρίζετε τα εργαλεία σας αμέσως μετά τη χρήση, με νερό και απορρυπαντικό, αφού πρώτα έχετε αφαιρέσει το περισσότερο υλικό από πάνω τους.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΡΩΣΕΩΝ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΡΩΣΕΩΝ

2

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Να αποθηκεύεται σε θερμοκρασίες από 5ο C έως 40ο C.