ΜΟΝΩΤΙΚΟ ΤΑΡΑΤΣΩΝ MONOFORT

ΝΤΟΥΚΟΧΡΩΜΑ FORLAC

-Ελαστομερές στεγανωτικό

-Άριστη πρόσφυση

-Μεγάλη ελαστικότητα & διάρκεια ζωής


Χρήση: 
Εξωτερικοί χώροι

Επιφάνεια: Ταράτσες και στηθαία

Βαφή: Τελικό χρώμα

Αποχρώσεις: Λευκό

Συσκ/σίες:0.75 Lt, 3 Lt, 10 Lt

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μόνωση για μια ζωή … γρήγορα, εύκολα & οικονομικά!

Προστασία κτιρίου χειμώνα καλοκαίρι! Η εφαρμογή του MONOFORT ΤΑΡΑΤΣΩΝ της excel χρώματα, σου προσφέρει προστασία από την υγρασία του χειμώνα και κατά συνέπεια αυξάνει τη θερμοκρασία του κτιρίου, ενώ το καλοκαίρι τη μειώνει γιατί οι ακτίνες ανακλώνται πάνω στη λευκή επιφάνεια της επίστρωσης κι έτσι οι χώροι κρατούνται πιο δροσεροί.

Πως μπορείς όμως να διατηρήσεις αυτή τη μόνωση για μια ζωή;

Πολύ απλά, κάθε τέσσερα με πέντε χρόνια θα περνάς μία εφαρμογή με MONOFORT ΤΑΡΑΤΣΩΝ και θα συντηρείς τη μόνωσή σου. Αυτό πρέπει να γίνεται γιατί ο ήλιος και οι αντίξοες καιρικές συνθήκες σκάνε το πάνω μέρος του φιλμ προστασίας του μονωτικού. Έτσι η επανάληψη της εφαρμογής “ενυδατώνει” την επίστρωση, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την αντοχή και την ελαστικότητα του υλικού.

Το MONOFORT ΤΑΡΑΤΣΩΝ είναι ελαστομερές στεγανωτικό και μονωτικό ακρυλικής βάσης.  Έχει άριστη πρόσφυση σε επιφάνειες από μπετόν, αμιαντοτσιμέντο, τούβλα, ξύλο κ.α., μεγάλη ελαστικότητα και διάρκεια ζωής.

Είναι ιδανικό για εφαρμογή σε ταράτσες, στηθαία, φωταγωγούς, υδρορροές καθώς έχει μεγάλη αντοχή στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και στις απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας, παραμένοντας ελαστικό.

Κρατάει στεγανή την ταράτσα το χειμώνα και μειώνει σημαντικά την θερμοκρασία της το καλοκαίρι

 

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: Λευκό

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ-ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Συνιστάται το μονωτικό να εφαρμόζεται όταν τις προηγούμενες  πέντε με επτά  ημέρες δεν έχει βρέξει και δεν πρόκειται να βρέξει τουλάχιστον μια  ημέρα μετά το πέρας της εργασίας μας. Η εφαρμογή πρέπει να γίνεται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος από 8οC έως 35οC..

ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ 
  1. Με μια σπάτουλα ξύνουμε ότι σαθρά έχει η ταράτσα.
  2. Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στην καθαριότητα της ταράτσας (σκουπίστε καλά 2 φορές δίχως να ρίξετε νερό). Οι επιφάνειες πρέπει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένες, καθαρές στεγνές, ελεύθερες από ελαττωματικά ή σαθρά υλικά, σκόνες, λάδια και άλατα.
  3. Ξεκινήστε στεγανοποιώντας τυχών ρωγμές και αρμούς με ΜΑΣΤΙΧΗ ΑΚΡΥΛΙΚΗ EXCEL χρώματα. Αφήστε 24 ώρες να στεγνώσει.
  4. Στη συνέχεια ασταρώστε την επιφάνεια (ταράτσα + στηθαία) με ΑΣΤΑΡΙ ΝΕΦΤΙΟΥ DUR EXCEL αραιώνοντας 50% με WHITE SPIRIT και αφήνουμε 24 ώρες για να στεγνώσει. (Αυτό έχει την ιδιότητα να διεισδύει στο μπετό μέχρι 1 πόντο και να το ισχυροποιεί).
  5. Έπειτα εφαρμόζουμε (στην ταράτσα + τα στηθαία) το πρώτο χέρι MONOFORT ΤΑΡΑΤΣΩΝ αραιωμένο 15-20% με νερό και το αφήνουμε 36-48 ώρες να στεγνώσει.
  6. Μετά περνάμε το δεύτερο χέρι αραιωμένο 5-10% με νερό. Μετά από 2-3 ημέρες μπορούμε να πατήσουμε στην ταράτσα με προσοχή. Πλήρες Στέγνωμα σε 21 ημέρες.

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Ρολό ή πινέλο.

ΑΡΑΙΩΣΗ

ΑΡΑΙΩΣΗ

15% με νερό στην πρώτη επίστρωση και 5-10% στη δεύτερη επίστρωση.

ΣΤΕΓΝΩΜΑ

ΣΤΕΓΝΩΜΑ

Μετά από 2-3 ημέρες μπορούμε να πατήσουμε στην ταράτσα με προσοχή.

ΑΠΟΔΟΣΗ

ΑΠΟΔΟΣΗ

1,5m2/Lt.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

Καθαρίζετε τα εργαλεία σας αμέσως μετά τη χρήση, με νερό και απορρυπαντικό, αφού πρώτα έχετε αφαιρέσει το περισσότερο υλικό από πάνω τους.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΡΩΣΕΩΝ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΡΩΣΕΩΝ

2

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Να αποθηκεύεται σε θερμοκρασίες από 5ο C έως 40ο C.

  • ΛΕΥΚΟ