ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΞΥΛΟΥ FORTAXYL ΔΙΑΛΥΤΟΥ

ΝΤΟΥΚΟΧΡΩΜΑ FORLAC

-Διεισδύει στους πόρους

-Εμποτίζει βαθιά

-Μεγάλη αντοχή σε ήλιο & υγρασία


Χρήση: 
Εσωτερικοί & Εξωτερικοί χώροι

Επιφάνεια: Πόρτες, πέργκολες, παράθυρα, κουφώματα, κ.α.

Βαφή: Συντηρητικό Ξύλου

Αποχρώσεις: Διατίθεται σε 12 αποχρώσεις

Συσκ/σίες: 0.75 Lt, 2.5 Lt

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το FORTAXYL είναι συντηρητικό ξύλου εμποτισμού, για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες. Προστατεύει το ξύλο αποτελεσματικά από το σαράκι και τους μύκητες, καθώς διεισδύει στους πόρους και εμποτίζει βαθιά. Έχει εύκολο και εξαιρετικό άπλωμα, μεγάλη αντοχή στον ήλιο και την υγρασία. Εφαρμόζεται σε κάθε ξύλινη επιφάνεια όπως πόρτες, πέργκολες, παράθυρα, κουφώματα, κ.α., τονίζοντας τη φυσική ομορφιά του ξύλου. Λόγω της μεγάλης διεισδυτικότητας, το προϊόν ακολουθεί τις συστολοδιαστολές του ξύλου, χωρίς να ξεφλουδίζει, φουσκώνει ή σπάει.

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: Διατίθεται σε 12 αποχρώσεις.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ-ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Οι επιφάνειες πρέπει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένες, καθαρές στεγνές, ελεύθερες από ελαττωματικά ή σαθρά υλικά, σκόνες, λάδια, ρετσίνι, άλατα κλπ.. Το προϊόν είναι έτοιμο προς χρήση, εφαρμόζετε 1-2 χέρια FORTAXYL σε θερμοκρασία άνω των 10οC έως 35oC. Μετά το FORTAXYL, εφαρμόστε το βερνίκι ξύλου WOODLAC. Η απόχρωση εξαρτάται από το είδος του ξύλου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Ρολό ή πινέλο.

ΑΡΑΙΩΣΗ

ΑΡΑΙΩΣΗ

Έτοιμο προς χρήση

ΣΤΕΓΝΩΜΑ

ΣΤΕΓΝΩΜΑ

Επιφανειακά σε 4-5 ώρες. Η δεύτερη επίστρωση εφαρμόζεται μετά από 16-18 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος.

ΑΠΟΔΟΣΗ

ΑΠΟΔΟΣΗ

12-16 m2/ Lt ανάλογα τη σκληρότητα του ξύλου.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

Καθαρίζετε τα εργαλεία σας αμέσως μετά τη χρήση, με WHITE SPIRIT, αφού πρώτα έχετε αφαιρέσει το περισσότερο υλικό από πάνω τους.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΡΩΣΕΩΝ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΡΩΣΕΩΝ

2

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Να αποθηκεύεται σε θερμοκρασίες από 5ο C έως 40ο C.

ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ