ΕΙΔΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΒΑΣΗ

-Αστάρι & τελικό χρώμα

-Εύκολο στη χρήση

-Άριστη διείσδυση & πρόσφυση


Χρήση: 
Εσωτερικοί & Εξωτερικοί χώροι

Επιφάνεια: Σε όλες τις επιφάνειες όπως πλαστικό, ξύλο, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα μέταλλα

Βαφή: Αστάρι και Τελικό χρώμα μαζί

Αποχρώσεις: Βάση P (Λευκό), Βάση D (Μεσαία), Βάση TR (Διάφανη)

Συσκ/σίες: 0.75 Lt, 2.5 Lt

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Καινοτόμο Προιόν

 

ΕΙΔΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ενός συστατικού με πολύ καλή πρόσφυση σε όλες τις επιφάνειες όπως πλαστικό, ξύλο, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα μέταλλα. Είναι μικρονιζέ χρώμα, δεν χρειάζεται αστάρωμα, είναι εύκολο στη χρήση, με πολύ καλό άπλωμα και διασφαλίζει άριστη διείσδυση, πρόσφυση και αντιδιαβρωτική προστασία.

Διεισδύει στις ανομοιομορφίες της επιφάνειας και κολλάει δυνατά πάνω σε αυτή.  Έχει υψηλή ελαστικότητα, θερμική αντοχή μέχρι +175°C, στεγνώνει γρήγορα και δεν ξεφλουδίζει.

Χρήση Ειδικού Χρώματος

Σε ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ όπως καρέκλες, τραπέζια, ραμποτέ, σωλήνες PVC, ABS, ακρυλικά πλαστικά, πλαστικά κουφώματα, plexiglass, ντουλάπες, γλάστρες (δεν είναι κατάλληλο για επιφάνειες μαλακού πολυαιθυλενίου).

Σε ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ όπως γαλβανιζέ, λαμαρίνες (τσίγκος), αλουμίνιο, χαλκός, σιδηροκατασκευές, πάνελ.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ: Σχάρες, βεράντες, έπιπλα κήπου, πατζούρια, διάφορες μεταλλικές κατασκευές, τέντες, μουσαμάδες από φορτηγά.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ: Πόρτες, πλαίσια, έπιπλα, σωλήνες, μηχανήματα, αφρός πολυστυρενίου, πλακάκια μπάνιου, μάρμαρα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ-ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Αναταράξτε και ανακατέψτε καλά το ΕΙΔΙΚΟ ΧΡΩΜΑ πριν και κατά τη διάρκεια της χρήσης. Κατά την ώρα εφαρμογής και στεγνώματος του προϊόντος ο χώρος πρέπει να αερίζεται. Οι επιφάνειες να είναι καθαρές, στεγνές και χωρίς λάδια, γράσο, λίπος και άλλα μολυσματικά υλικά.Στις ελαφρώς σκουριασμένες επιφάνειες τρίψτε το μέταλλο με συρματόβουρτσα πριν βάψετε. Αποφύγετε την εφαρμογή του προϊόντος σε επιφάνειες κατά την ώρα έκθεσής τους στον ήλιο, προτιμάτε τις πρώτες πρωινές ώρες, που οι θερμοκρασίες είναι πιο χαμηλές και οι επιφάνειες δεν είναι ζεστές. Για εφαρμογές που απαιτείται γρήγορο στέγνωμα μπορεί να γίνει χρήση καταλύτη.Στις γυαλιστερές επιφάνειες περνάμε το πρώτο χέρι και το αφήνουμε 4-5 μέρες να στεγνώσει. Μετά το δεύτερο χέρι το αφήνουμε 20 ημέρες για πλήρη σκλήρυνση του χρώματος (ανάλογα των καιρικών συνθηκών).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Ρολό, πινέλο ή πιστόλι.

ΑΡΑΙΩΣΗ

ΑΡΑΙΩΣΗ

20% 1ο & 2ο ΧΕΡΙ με ΝΙΤΡΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΤΕΓΝΩΜΑ

ΣΤΕΓΝΩΜΑ

Στην αφή σε 1 ώρα, επαναβάφεται μετά από 6 ώρες.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η πλήρης σκλήρυνση του ΕΙΔΙΚΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ για αντοχή σε μεγάλες δονήσεις και καταπονήσεις είναι περίπου 20 ημέρες.

ΑΠΟΔΟΣΗ

ΑΠΟΔΟΣΗ

5 – 7 m2/ 0.75Lt.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

Καθαρίζετε τα εργαλεία σας αμέσως μετά τη χρήση, με ΝΙΤΡΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ, αφού πρώτα έχετε αφαιρέσει το περισσότερο υλικό από πάνω τους.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΡΩΣΕΩΝ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΡΩΣΕΩΝ

2

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Να αποθηκεύεται σε θερμοκρασίες από 5ο C έως 40ο C.