ΜΙΚΡΟΝΙΖΕ ΑΣΤΑΡΙ ΝΕΡΟΥ – ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΩΝ – ΛΕΥΚΟ

ΑΣΤΑΡΙ ΑΚΡΥΛΙΚΟ

-Εξαιρετική Πρόσφυση

-Εμποτίζει & Σταθεροποιεί

-Ελαστικότητα & Μεγάλη Αντοχή

 

Χρήση: Εσωτερικοί & Εξωτερικοί χώροι

Επιφάνεια: ΓυψοσανίδεςΤοίχοι, ταβάνια, κ.λπ.

Βαφή: Υπόστρωμα βάσεως νερού

Αποχρώσεις: Λευκό

Συσκ/σίες: 1 Lt, 4 Lt, 10 Lt

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το FORTE PRIMER είναι Μικρονιζέ Ακρυλικό Αστάρι Νερού – ΛΕΥΚΟ για οικοδομικές και ξύλινες επιφάνειες, με ισχυρή πρόσφυση και μεγάλη διεισδυτικότητα, ιδανικό για Γυψοσανίδες. Είναι άοσμο, φιλικό για το χρήστη και το περιβάλλον και για αυτό συνιστάται για εσωτερικούς χώρους και ιδιαίτερα για κλειστούς χώρους που κατοικούνται. Είναι λευκό με μεγάλη καλυπτικότητα. Είναι κατάλληλο για την προετοιμασία καινούργιων επιφανειών που βάφονται με πλαστικά χρώματα, όπως σοβάς, μπετόν, ξύλα, τούβλα, σπατουλαριστοί τοίχοι. Επιπλέον ισχυροποιεί και μονώνει πορώδεις επιφάνειες βαμμένες με ασβέστη , κόλλα ή χαμηλής ποιότητας παλαιά χρώματα και εξασφαλίζει εξαιρετική πρόσφυση και άπλωμα για το τελικό χρώμα.

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: Λευκό

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ-ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και ελεύθερες από ελαττωματικά ή κακής συνοχής υλικά, σκόνες, λάδια και άλατα.

Η επεξεργασία όπως στεγνό τρίψιμο, χρήση φλόγας για κοπή ή συγκόλληση βαμμένων επιφανειών θα δημιουργήσει σκόνη και / ή επικίνδυνες αναθυμιάσεις. Υγρό τρίψιμο θα πρέπει να χρησιμοποιείται όπου είναι δυνατόν. Να εργάζεστε σε καλά αεριζόμενο χώρο. Χρησιμοποιείστε κατάλληλα μέσα για την προστασία της αναπνοής.

Εφαρμόζετε ένα χέρι FORTE PRIMER αραιωμένο έως 50% με καθαρό νερό. Για πολύ απορροφητικές επιφάνειες εφαρμόστε το αναραίωτο. Αναδεύστε καλά πριν τη χρήση. Εφαρμογή και στέγνωμα σε θερμοκρασία από 10°C έως 35°C.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Ρολό, πινέλο ή πιστόλι airless.

ΑΡΑΙΩΣΗ

ΑΡΑΙΩΣΗ

Αραιώνεται έως 50% με καθαρό νερό. Σε πολύ απορροφητικές επιφάνειες μπορεί να χρησιμοποιηθεί αναραίωτο.

ΣΤΕΓΝΩΜΑ

ΣΤΕΓΝΩΜΑ

Στην αφή σε 1 ώρα και επαναβάφεται μετά από 4 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (υγρασία, θερμοκρασία).

ΑΠΟΔΟΣΗ

ΑΠΟΔΟΣΗ

Περίπου 10-15 m² ανά λίτρο ανά στρώση, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας και το ποσοστό αραίωσης.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

Αφαιρέστε όσο το δυνατό περισσότερο υλικό από τα εργαλεία πριν τον καθαρισμό τους. Καθαρίζετε τα εργαλεία αμέσως μετά την χρησιμοποίησή τους με νερό και απορρυπαντικό.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΡΩΣΕΩΝ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΡΩΣΕΩΝ

1

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Να αποθηκεύεται σε θερμοκρασίες από 5ο C έως 40ο C.