ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΚΟΛΛΑ

ΞΥΛΟΚΟΛΛΑ ΚΡΥΣΤΑΛΙΖΕ
-Ταχείας πήξεως
-Αντοχή στις θερμοκρασίες, χτυπήματα, κραδασμούς, υγρασία


Αποχρώσεις:
Διάφανη όταν στεγνώσει.

Συσκ/σίες: 0.750Lt, 3Lt, 12Lt

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΚΟΛΛΑ είναι κόλλα υδατοδιαλυτή, ακρυλικής βάσης, με συμπολυμερή PVA και συνθετι- κές ρητίνες. Είναι κατάλληλη για συγκόλληση βινυλι- κών και PVC πλακιδίων, ή μοκετών με αφρώδη υπό- στρωση σε δάπεδα από μωσαϊκό, τσιμέντο, ή ξύλο. Ενδείκνυται ειδικά για επικαλύμματα απο PVC σε ρολό ή πλακίδιο, CV συμπεριλαμβανομένων επίσης αυτών με υφαντό υπόστρωμα. Επίσης, για επιστώ- σεις από PVC, ακόμα και για επιστρώσεις με ράχη από πίλημα, για μοκέτες με δεύτερη υφασμάτινη ράχη, με ελαστική, επίπεδη ή ανάγλυφη αφρώδη ράχη, με λαστιχένια ράχη κ.α.. Επιπλέον, για ελαφρύτερες βε- λονοειδείς μοκέτες που τοποθετούνται επίπεδα, για ελαστικές ή κλωστοϋφαντουργικές μονωτικές βάσεις, για στοκαρισμένα,λεία και απορροφητικά υποστρώ- ματα και είναι ιδανική για επιστρώσεις πλακών πολυ- στερίνης και πάνες φελλού.

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: Διάφανη όταν στεγνώσει.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ-ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές και ελεύθερες από σκόνες, λάδια, άλατα. Απλώστε την κόλλα, δίχως αραίωση, ισόπαχα στις προς συγκόλληση επιφάνειες και εντός 10 λεπτών τις φέρνετε σε επαφή πρεσάροντας τα ξύλα, τα οποία πρέπει να είναι στεγνά από 4-8 ώρες, ανάλογα με τη θερμοκρασία του χώρου. Θερμοκρασία εφαρμογής από +8οC έως +35οC.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Σπάτουλα, ρολό ή πινέλο.

ΑΡΑΙΩΣΗ

ΑΡΑΙΩΣΗ

Έτοιμη προς χρήση.

ΣΤΕΓΝΩΜΑ

ΣΤΕΓΝΩΜΑ

2-5 Ώρες ανάλογα με την υγρασία και τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος. Το πλήρες στέγνωμα της κόλλας γίνεται σε 24 ώρες.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

Καθαρίζετε τα εργαλεία σας αμέσως μετά τη χρήση, με νερό και σαπούνι, αφού πρώτα έχετε αφαιρέσει το περισσότερο υλικό από πάνω τους.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΡΩΣΕΩΝ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΡΩΣΕΩΝ

1

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Να αποθηκεύεται σε θερμοκρασίες από 5ο C έως 40ο C.

  • ΔΙΑΦΑΝΟ