ΒΕΡΝΙΚΙ ΓΙΑ ΚΥΨΕΛΕΣ

-Υψηλής ποιότητας

-Φίλτρα UV

-Αδιάβροχο


Χρήση:
Εξωτερικοί χώροι

Επιφάνεια: Ξύλα

Βαφή: Βερνίκι

Αποχρώσεις: Διάφανο

Συσκ/σίες: 0.75 Lt, 2.5 Lt

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΒΕΡΝΙΚΙ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΚΥΨΕΛΕΣΥψηλής ποιότητας διάφανο Βερνίκι Θαλάσσης Υδατικής Βάσης για εξωτερική χρήση. Περιέχει φίλτρα UV για την προστασία του ξύλου από την υπεριώδη ακτινοβολία, δεν ξεφλουδίζει ενώ παράλληλα είναι αδιάβροχο, δεν κιτρινίζει και δεν χάνει την γυαλάδα του. Ιδανικό για κάθε είδους καινούργιο ή γυμνό ξύλο όπως ΚΥΨΕΛΕΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ, έπιπλα κήπου, πέργκολες, περιφράξεις, αναπτύσσοντας μέγιστες αντοχές τις οποίες τα κλασσικά βερνίκια δεν μπορούν να εξασφαλίσουν.ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΚΥΨΕΛΕΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές και στεγνές, χωρίς σκόνες, λάδια και ρητίνες. Από παλαιές βερνικωμένες επιφάνειες αφαιρέστε τα ξεφλουδισμένα βερνίκια και γυαλοχαρτάρετε. σε καινούργιες επιφάνειες εφαρμόστε ένα χέρι FORTAXYL ΝΕΡΟΥ, συντηρητικό Ξύλου. Ανακατεύετε καλά πριν και κατά την χρήση. Μην εφαρμόζετε σε θερμοκρασίες κάτω των 10o C ή κόντρα σε δυνατό ήλιο. Το στέγνωμα καθυστερεί κρύες – υγρές συνθήκες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ποτέ μην αφήνετε την εξωτερική ξύλινη κατασκευή μόνο με το συντηρητικό ή άχρωμη, διότι περιορίζεται η αντοχή της στο χρόνο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όταν υπάρχει υψηλό ποσοστό υγρασίας περιβάλλοντος μπορεί να εμφανιστούν θολά σημεία τα οποία εξαφανίζονται με την πάροδο του χρόνου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Ρολό, πινέλο ή πιστόλι.

ΑΡΑΙΩΣΗ

ΑΡΑΙΩΣΗ

Έτοιμο προς χρήση

ΣΤΕΓΝΩΜΑ

ΣΤΕΓΝΩΜΑ

Επιφανειακά σε 1-2 ώρες. Επαναβαφή από 8-10 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος.

ΑΠΟΔΟΣΗ

ΑΠΟΔΟΣΗ

12 – 15 m2/ 0.75Lt.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

Καθαρίζετε τα εργαλεία σας αμέσως μετά τη χρήση, με ζεστό ΝΕΡΟ.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΡΩΣΕΩΝ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΡΩΣΕΩΝ

2

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Να αποθηκεύεται σε θερμοκρασίες από 5ο C έως 40ο C.