ΒΕΡΝΙΚΙ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΔΙΑΛΥΤΟΥ

-Εφαρμόζεται εύκολα
-Σχηματίζει ελαστική μεμβράνη
-Ανθεκτική στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες


Χρήση: 
Εσωτερικοί & Εξωτερικοί χώροι

Επιφάνεια: Ξύλα

Βαφή: Τελικό χρώμα

Αποχρώσεις: Διαφανές.

Συσκ/σίες: 0.75Lt, 2.5Lt

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΒΕΡΝΙΚΙ ΘΑΛΑΣΣΗΣ Διαφανές, εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης, ιδανικό για τα ξύλινα μέρη σκαφών, πόρτες, παράθυρα και κάθε είδους ξύλινες κατασκευές.

Προσφέρει προστασία που αντέχει στο χρόνο, καθώς επίσης τονίζει τη φυσική ομορφιά του ξύλου. Εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους των ξύλων, μαλακά και σκληρά. Εφαρμόζεται εύκολα και σχηματίζει μια σκληρή και ελαστική μεμβράνη, ανθεκτική στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και την έντονη ηλιοφάνεια.

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: Διαφανές.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ-ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Οι επιφάνειες πρέπει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένες, καθαρές στεγνές, ελεύθερες από ελαττωματικά ή σαθρά υλικά, σκόνες, λάδια, άλατα και να έχουν λειανθεί με κατάλληλο γυαλόχαρτο. Για μεγαλύτερη προστασία από μύκητες, σε νέες ή γυμνές επιφάνειες εφαρμόστε και αφήστε να στεγνώσει πρώτα ένα χέρι FORTAXYL. Έπειτα εφαρμόζεται το πρώτο χέρι ΒΕΡΝΙΚΙ ΘΑΛΑΣΣΗΣ σε θερμοκρασία άνω των 10οC έως 35oC.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Ρολό, πινέλο ή πιστόλι.

ΑΡΑΙΩΣΗ

ΑΡΑΙΩΣΗ

3% με WHITE SPIRIT.

ΣΤΕΓΝΩΜΑ

ΣΤΕΓΝΩΜΑ

Επιφανειακά σε 5 ώρες. Η δεύτερη επίστρωση εφαρμόζεται μετά από 24 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

ΑΠΟΔΟΣΗ

ΑΠΟΔΟΣΗ

12 – 15 m2/Lt.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

Καθαρίζετε τα εργαλεία σας αμέσως μετά τη χρήση, με WHITE SPIRIT, αφού πρώτα έχετε αφαιρέσει το περισσότερο υλικό από πάνω τους.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΡΩΣΕΩΝ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΡΩΣΕΩΝ

2

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Να αποθηκεύεται σε θερμοκρασίες από 5ο C έως 40ο C.

  • ΔΙΑΦΑΝΟ