Θέλουμε να αδιαβροχοποιήσουμε χαρτί, χαρτόνι ή γκοφρέ;

Θέλουμε να αδιαβροχοποιήσουμε δέρμα, δερμάτινη, παπούτσια, τσάντες  ;

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Ανακαινίστε καλά πριν τη χρήση. Πριν ψεκάσετε την επιφάνεια με το  ULTRA SHIELD της  excel-χρώματα φροντίστε να είναι καθαρή, προς αποφυγή εγκλωβισμού της υπάρχουσας βρωμιάς πάνω στην επιφάνεια.  Ψεκάστε από απόσταση περίπου 15cm έτσι ώστε η επιφάνεια πού θέλετε να προστατέψετε να υγρανθεί.

Ο αριθμός των εφαρμογών του ULTRA SHIELD EXCEL, για την επίτευξη της μέγιστης αδιαβροχοποίησης, εξαρτάται από το υλικό και την απορροφητικότητά του.  Ψεκάστε την επιφάνεια, αφήστε να στεγνώσει, δοκιμάστε την αδιαβροχοποίηση κι εφόσον κρίνετε απαραίτητο επαναλάβετε τη διαδικασία.  Στις 3 εφαρμογές θα έχετε επιτύχει τη μέγιστη αδιαβροχοποίηση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΡΑΙΗ ΥΦΑΝΣΗ

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ: Η προστασία των προϊόντων φθάνει έως τα 5 έτη, με την προϋπόθεση ότι η εφαρμογή του προϊόντος έγινε σύμφωνα με τις οδηγίες. Αυτή η διάρκεια ζωής αφορά υφάσματα που δεν χρειάζεται να πλυθούν σε πλυντήριο και δεν καταπονούνται από τριβές.  Για υφάσματα πού θα πλυθούν σε πλυντήριο η προστασία διαρκεί από 15 έως 20 πλύσεις.  Εάν ρίχνοντας νερό επάνω στο ύφασμα διαπιστώσετε ότι μειώνεται ο βαθμός υδροφοβίας και προστασίας, ξαναψεκάστε την επιφάνεια για να επιτύχετε και πάλι την αδιαβροχοποίηση.