Το βάψιμο των εσωτερικών χώρων είναι ένας έξυπνος και οικονομικός τρόπος  για να ανανεώσετε το σπίτι σας ή το γραφείο σας αλλά και τη διάθεσή σας, όμως επιπλέον είναι και απαραίτητο για τη σωστή συντήρηση του κάθε χώρου. Αν σκοπεύετε να βάψετε εσωτερικούς χώρους, είτε μόνοι σας, είτε με τη βοήθεια κάποιου επαγγελματία, είναι χρήσιμο να γνωρίζετε κάποια βασικά γύρω από τις διαθέσιμες κατηγορίες χρωμάτων

Ο πρώτος λόγος για να βάψετε το σπίτι σας είναι η συντήρησή του. Εάν βλέπετε πως οι τοίχοι του σπιτιού σας έχουν φθαρεί, το χρώμα τους έχει ξεφλουδίσει ή ξεθωριάσει, αν εμφανίζουν μούχλα ή υγρασία, τότε να προχωρήσετε άμεσα σε βάψιμο του χώρου σας.  Το καλό βάψιμο μαζί με όλες τις εργασίες επισκευής των υποστρωμάτων του τοίχου συντελεί στη ποιοτική συντήρηση του σπιτιού , οπότε μην αφήνετε για πολλά έτη τους τοίχους σας, χωρίς να τους ανανεώσετε τη βαφή.

Το BYK είναι πλαστικό χρώμα εσωτερικής χρήσης, κατάλληλο για βαφή όλων των επιφανειών. Είναι ιδανικό χρώμα για επαγγελματίες, καθώς αποτελεί αξιόπιστη και οικονομική λύση. Το πλέον κατάλληλο χρώμα για χώρους που απαιτείται συχνό βάψιμο και φρεσκάρισμα, όπως ξενοδοχεία, νοσοκομεία, σχολεία, μεγάλα έργα κ.λπ.