Στην επαρχία  όλοι  μας   βάφουμε της αυλές κάτω το δάπεδο

Αυτό το χρώμα πρέπει να είναι πολύ αντοχής  να αντέχει έως και δυο χρόνια

Όχι με την πρώτη βροχή να φεύγει.

Υψηλής αντοχής υδατοδιαλυτό,  ακρυλικό χρώμα ενός συστατικού. Διακρίνεται για την ισχυρή του πρόσφυση σε κάθε ορυκτό υπόστρωμα, τη μεγάλη του καλυπτικότητα και την εξαιρετική αντοχή του στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Σχηματίζει μία αδιαπέραστη μεμβράνη προστασίας από το νερό, αλλά και από την τριβή που προκαλείται από τη διέλευση πεζών και οχημάτων. Είναι ιδανικό για προστασία και διακόσμηση σε τσιμεντένια δάπεδα, τσιμεντόπλακες, σκάλες, πλακόστρωτα, πεζοδρόμια .

 

Το BETTOCHROME είναι 100% ΑΚΡΥΛΙΚΟ τσιμεντόχρωμα νερού, εξωτερικής χρήσης.  Έχει μεγάλη αντοχή, στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, στην ατμοσφαιρική ρύπανση, στις τριβές, στο συχνό πλύσιμο και προσφέρει μακροχρόνια προστασία σε επιφάνειες από εμφανές μπετόν.

Όλες αυτές του οι ιδιότητες το καθιστούν κατάλληλο για δάπεδα και επιφάνειες από σοβά, αρτιφισιέλ, τούβλα κ.λπ..  Η εφαρμογή του είναι εύκολη, η καλυπτικότητα του μεγάλη, με ισχυρή πρόσφυση και γρήγορο στέγνωμα.

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: Λευκό, Γκρι σκούρο, Γκρι ανοιχτό, Κεραμιδί και Ανθρακί

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Οι επιφάνειες πρέπει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένες, καθαρές στεγνές, ελεύθερες από ελαττωματικά ή σαθρά υλικά, σκόνες, λάδια και άλατα. Η εφαρμογή γίνετε με δυο τρόπους.

Αραιώνουμε το χρώμα 20% με νερό και το περνάμε δυο χέρια με διαφορά μιας  ημέρας ή ασταρώστε την επιφάνεια με ΑΣΤΑΡΙ ΝΕΦΤΙΟΥ DUR EXCEL (αραιώνοντας 100% με WHITE SPIRIT) ή FORTE PRIMER-Μικρονιζέ Ακρυλικό Αστάρι και έπειτα εφαρμόστε και αφήστε να στεγνώσει, ένα χέρι BETTOCHROME, σε θερμοκρασία από 10οC έως 35oC.