Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΒΑΦΕΙ ΠΑΝΕΛ ΔΙΧΩΣ ΑΣΤΑΡΙ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟΥ

Έχετε πάνελ και έχουν ξεφλουδίσει  η ξεθωριάσει  η θέλετε να κάνετε  αλλαγή χρώματος ?

Αν ΝΑΙ μπορείτε να τα βάψετε και μάλιστα χωρίς μεγάλο κόστος.

Πως θα το κάνετε ?

Με το ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ Ειδικό Χρώμα Για Δύσκολες Επιφάνειες Excel-Χρώματα

Τα πάνελ πρέπει να είναι  καθαρά από σκόνες ,λαδιά και να μην έχουν υγρασία. Όπου έχουν ξεφλουδίσει πρέπει να το τρίψουμε με γυαλόχαρτο ώστε να φύγει το παλιό χρώμα

Με Το  ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ Ειδικό Χρώμα Για Δύσκολες Επιφάνειες Excel-Χρώματα δεν χρειάζετε να ασταρώσουμε την επιφάνεια είναι χρώμα και αστάρι μαζί.

Εάν εξετάσουμε μικροσκόπιο ένα πάνελ θα δούμε ότι έχει πόρους. Το Ειδικό Χρώμα Για Δύσκολες Επιφάνειες Excel-Χρώματα είναι πολύ μικρονιζε με αποτέλεσμα να διεισδύει και σε πολύ μικρούς πόρους.

Παίρνουμε το καινοτόμο Ειδικό Χρώμα Για Δύσκολες Επιφάνειες και το αραιώνουμε υποχρεωτικά 20%με διαλυτικό Νιτρου. Με αυτήν την αραίωση το βοηθάμε να γίνει λεπτόρρευστο

Βάφουμε το πάνελ και επειδή το χρώμα μας είναι μικρονιζε μπαίνει μέσα στους πόρους του πάνελ και δημιουργεί μια όμορφη ΣΑΤΙΝΕ επιφάνεια.

Επειδή το ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ Ειδικό Χρώμα Για Δύσκολες Επιφάνειες είναι ταχυστεγνωτο  δεν βάφουμε το πάνελ όταν είναι ζεστό από τον ήλιο, βάφουμε πρωινές ώρες.

Μετά την βαφή σε 1-2 ώρες στεγνώνει επιφανειακά και σε 12-18 είναι στεγνό

Την πλήρη σκληρότητα στις καταπονήσεις και τα χτυπήματα την αποκτά σε 7-10 ημέρες

Δεν χρειάζετε απαραίτητα 2 χέρια για να καλύψει την παλιά επιφάνεια. Αυτό οφείλεται αποκλειστικά στον τρόπο χρήσης του πιστολιού εφαρμογής.

Το βάψιμο πρέπει να γίνετε σε χώρο με επαρκή αερισμού

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΙΟΝ δίχως αστάρι Ειδικό Χρώμα Για Δύσκολες Επιφάνειες