Θέλουμε να βάψουμε πλαστική καρέκλα, πλαστικό τραπέζι, κουφώματα, ραµποτέ, ντουλάπες, πλεξιγκλάς κλπ. ;

Μια πλαστική καρέκλα εάν την βάψουμε µε μια λαδομπογιά ή άλλο χρώμα θα κρατήσει για λίγο καιρό και θα ξεφλουδίσει γιατί η καρέκλα δέχεται μεγάλες δονήσεις ελαστικές και το χρώμα θα σπάσει. Εάν βάλετε ένα αστάρι πρόσφυσης και μετά χρώμα το µόνο που θα κερδίσετε είναι λίγο χρόνο παραπάνω.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ από αυτά γιατί έχουµε την ΛΥΣΗ.

Καθαρίζουμε τις καρέκλες και τις αφήνουμε να στεγνώσουν καλά, να µην έχουν καθόλου υγρασία. Παίρνουμε το Ειδικό Χρώμα Για Δύσκολες Επιφάνειες Excel – Χρώματα, το αραιώνουμε υποχρεωτικά 20% µε διαλυτικό Νίτρο και βάφουμε τις καρέκλες µε πινέλο ή πιστόλι. ∆εν χρειάζεται αστάρωμα ή τρίψιμο µε γυαλόχαρτο γιατί το Ειδικό Χρώμα είναι μικρονιζέ.

Εάν βάλουμε σε μικροσκόπιο µια πλαστική καρέκλα θα δούμε ότι έχει μεγάλους πόρους.

Το Ειδικό Χρώμα Για Δύσκολες Επιφάνειες είναι μικρονιζέ και διεισδύει στους πόρους και όταν στεγνώσει µας δίνει µια όμορφη και ΣΑΤΙΝΕ επιφάνεια.

Αφήνουμε 12 ώρες να στεγνώσει και αν χρειάζεται περνάμε και 2ο χέρι πάλι µε 20% αραίωση.

Μετά από 1- 2 ημέρες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις καρέκλες µε προσοχή και μετά από 10 ημέρες το χρώμα αποκτά την πλήρη αντοχή του για δυνατά χτυπήματα.

ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο∆ΗΓΙΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ, ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ, ΡΑΜΠΟΤΕ, ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ, ΠΛΕΞΙΓΚΛΑΣ ΚΛΠ.

Αν χρειαζόμαστε γρηγορότερο στέγνωμα όπως πχ στα πλεξιγκλάς επιγραφών, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καταλύτη ή Νίτρο Ducco.

Το βάψιμο πρέπει να γίνετε σε χώρο µε επαρκή αερισμό.

∆εν είναι κατάλληλο για επιφάνειες μαλακού πολυαιθυλενίου.

Δείτε τα βίντεο.